Pui cu paprika din: pui, dressing, pesmet, sare, piper, paprika.
Carnea de pui este o sursă excelentă de proteine cu valoare biologică ridicată. Aceasta înseamnă că conține toți aminoacizii esențiali necesari pentru creșterea și întreținerea țesuturilor corpului.
Carnea de pui furnizează vitamine și minerale esențiale, cum ar fi niacina (vitamina B3), fosfor, seleniu și vitamina B6.
Acest aminoacid este un precursor al serotoninei, o substanță chimică din creier care reglează starea de spirit și poate ajuta la reducerea stresului și a anxietății.
Reteta pentru 6 portii.
Ingrediente:
1 kg pui taiat bucati
120 gr dressing, dupa preferinta
Pesmet
Sare
Piper
Paprika
Mod de preparare:
Spalati si uscati puiul, inmuiati in dressing, dati prin pesmet si asezati intr-o tava.
Presarati sare, piper si paprika si dati la cuptor la 170C timp de 1.5 ore, intorcand din cand in cand.
Pui la ceaun Ingrediente: 1 pui de 1 kg sare piper paprică ulei destul Mod de preparare: Puiul scutit de tacâmuri şi măruntaie se freacă cu sare, piper şi boia. Se încinge grăsime într-un ceaun, cât să acopere păsăroiul se pune puiul gras şi cărnos să fiarbă în untură (asta usucă şi închide pieile […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.