Pui cu parmezan la air fryer

Printeaza

Pui cu parmezan la air fryer din: piept de pui, sare, piper, faina, oua, pesmet, parmezan, oregano, fulgi de chili, praf de usturoi, sos marinara, patrunjel, mozzarella.

4 portii timp de preparare 10 minute, timp total 50 minute

Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru o masă echilibrată.

Carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru a vă asigura aportul de proteine. Deși carnea de pui conține grăsimi, majoritatea grăsimilor din carnea de pui sunt grăsimi nesaturate sănătoase. În plus, carnea de pui poate ajuta la menținerea sănătății oaselor și la creșterea masei musculare.

Pui cu parmezan la air fryer

Ingrediente:

  • 2 piepti de pui, fara os
  • Sare
  • Piper negru
  • 40gr faina
  • 2 oua
  • 120gr pesmet
  • 40gr parmezan ras
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 1/2 lingurite fulgi de chili
  • 1/2 lingurite praf de usturoi
  • 120ml sos marinara
  • 120gr mozzarella rasa
  • Patrunjel proaspat tocat

 

 

Mod de preparare:

Feliati puiul si asezonati cu sare si piper. Adaugati faina intr-o farfurie si adaugati un pic de sare si piper, amestecati.

In alta farfurie bateti oualele, iar in a treia farfurie combinati pesmet, parmezan, oregano, fulgi de chili si pudra de usturoi.

Dati puiul prin faina, apoi prin amestecul de ou si apoi prin mixul de parmezan. Gatiti la 200C timp de 5 minute pe fiecare parte.

Garnisiti puiul cu marinara si mozzarella si mai gatiti inca 3 minute. Serviti presarat cu patrunjel.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Aripioare de pui in crusta de parmezan

Aripioare de pui in crusta de parmezan din: aripioare de pui, parmezan, patrunjel, oregano, paprika, sare, piper, unt.   Ingrediente: 1.8 kg aripioare de pui 160 gr parmezan 2 linguri patrunjel uscat 1 lingura oregano uscat 2 lingurite paprika 1 lingurita sare 1/2 lingurita piper 60 gr unt   Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la […]

 

Paste cu sos de rosii, parmezan si piept de pui

Paste cu sos de rosii, parmezan si piept de pui din: penne, piept de pui dezosat, bacon, ciuperci, ceapa, usturoi, ulei de măsline, roşii cuburi din conservă, sos de roşii, sare, piper, busuioc, parmezan. Ingrediente: 400 g penne 400 g piept de pui dezosat 150 g bacon 250 g ciuperci 1 ceapă 2 căţei de usturoi 2 linguri ulei de […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.