Pui cu parmezan, spanac si fasole verde
PrinteazaO reteta de pui cu parmezan, spanac si fasole verde din: albus, parmezan, piept de pui, cartofi, mazare, spanac, otet balsamic si ulei de masline.
- 1 albus
- 50 grame parmezan ras
- 4 piepti de pui
- 400 grame cartofi noi taiati in cuburi
- 140 grame mazare
- 1 legatura spanac
- 5 ml otet balsamic
- 10 ml ulei de masline
Mod de preparare:
Intr-un bol amesteca albusul cu sare si piper. In alt bol adauga parmezanul. Tavaleste pieptul de pui prin albus apoi prin parmezan. Aseaza pieptul de pui pe un gratar bine incins. Lasa pe foc timp de 10 – 15 minute, pe fiecare parte, pana devine auriu si crocant.
Intre timp fierbe cartofii in apa clocotita timp de 10 – 15 minute. Adauga si mazarea pentru 5 minute. Scurge apoi bine legumele. Intr-un bol amesteca legumele cu spanacul, otetul si uleiul de masline. Asezoneaza cu sare si piper. Puiul cu parmezan, spanac si fasole verde se serveste ca atare.
Pui cu parmezan, spanac si fasole verde
Pofta buna!