Pui cu Arpagic și Sos de Soia din: piept de pui, ulei de susan, usturoi, ghimbir, sos de soia, miere, arpagic, seminte de susan, orez sau taitei de orez. Bucățile de pui sunt gătite într-un sos delicios de soia, usturoi și ghimbir, iar arpagicul proaspăt adaugă o notă crocantă și aromată. Acest fel de mâncare […]
Pui cu paste si ciuperci
PrinteazaPui cu paste si ciuperci din: piept de pui, ciuperci, usturoi, ulei, paste, patrunjel, sare, piper.
- un piept de pui
- o conservă mică ciuperci
- 2 căţei usturoi
- 4 linguri ulei
- 400 g paste
- 2-3 fire pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea se feliază, se presară cu sare şi piper şi se rumeneşte pe ambele părţi în două linguri de ulei.
Se scoate, se adaugă restul uleiului şi se pun ciupercile trecute sub un jet de apă şi bine scurse.
Se pune şi usturoiul şi se lasă 15 minute pe foc. Apoi se pune din nou carnea şi se continuă prăjirea încă 10 minute, amestecând.
Se fierb pastele, se scurg şi se pun în tigaie peste carne şi ciuperci eventual, adăugând una-două linguri din apa în care au fiert pastele.
Se mai lasă maximum 10 minute pe foc, se trage vasul de pe flacără, se presară pătrunjel şi se aduce la masă.
Pui cu paste si ciuperci
Pui cu Cimbru și Lămâie – Deliciu Aromat și Ușor de Preparat
Pui cu Cimbru și Lămâie – Deliciu Aromat și Ușor de Preparat din: piept de pui, cimbru, coaja de lamaie, suc de lamaie, ulei de masline, usturoi, sare, piper. Această rețetă simplă și delicioasă de pui cu cimbru și lămâie aduce un gust suav și aromatic în farfurie. Marinada formată din cimbru proaspăt, lămâie zemoasă, […]
Pui cu Levănțică și Miere din: pui, miere, flori de levantica, ulei de masline, sare, piper. Descoperiți o rețetă specială de pui cu levănțică și miere, care combină gustul dulce-alintat al mierii cu aroma florală a levănțicii. Această rețetă simplă, dar sofisticată, transformă bucățile de pui într-un fel de mâncare delicios și aromat, perfect pentru […]
Pofta buna!