Pui cu paste la cuptor
PrinteazaPui cu paste la cuptor din: piept de pui, paste scurte, morcov, ardei, ceapa, oua, smantana, cascaval, sare, piper, ceapa verde.
Carnea de pui este una dintre cele mai consumate tipuri de carne din lume, datorită faptului că este bogată în proteine și relativ scăzută în grăsimi.
Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamina B6, niacină și fosfor, dar este săracă în grăsimi saturate. De asemenea, conține o cantitate moderată de fier și zinc. Carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă și gustoasă, atâta timp cât este pregătită corespunzător și consumată cu moderație.
Ingrediente:
- 1 piept de pui fiert
- 200 g paste scurte
- 1 morcov
- 1 ardei
- 1 ceapă
- 2 ouă
- 1 pahar smântână
- 50 g caşcaval
- sare
- piper
- 2-3 fire ceapă verde
Mod de preparare:
Pastele se pun la fiert în apă cu un praf de sare.
Carnea se toacă, apoi se amestecă bine cu ouăle, morcovul dat pe răzătoarea mică, ardeiul tăiat cubuleţe, ceapa tocată, sare, piper si smântână.
Se adaugă pastele biqe scurse, se amestecă si se pun într-un vas de cuptor.
Deasupra se rade caşcavalul şi se lasă la cuptor pentru 30 de minute. Se serveşte cu iaurt sau smântână şi ceapă verde.
Pui cu paste la cuptor
Pofta buna!
O sa incerc si eu