Pui cu paste

Printeaza

O reteta de pui cu paste din: piept de pui, paste, ciuperci, spanac, smantana, ulei, vin, ceapa rosie si chilli.

Ingrediente:

  • 2 bucati piept de pui, taiat fasii subtiri
  • 250 g paste
  • 250 g ciuperci, taiate felii
  • 150 g spanac
  • 200 ml smantana
  • 2 linguri ulei
  • 150 ml vin alb sec
  • 1 ceapa rosie, tocata marunt
  • 1 chilli, tocat

 

Mod de preparare:

Incinge 1 lingură ulei într-un vas larg şi prăjeşte carnea până când se rumeneşte. Pune deoparte pe platou. Adaugă vinul în vas şi fierbe 2 min, apoi pune într-un bol. Fierbe pastele in apă cu sare conform instrucţiunilor înscrise pe ambalaj, scurge de apă păstrând deoparte 3 linguri din apa de fiert.

Incinge uleiul rămas în vas şi prăjeşte ceapa şi chilii 5 min, adaugă ciupercile şi prăjeşte 5 min, până când se rumenesc. Adaugă spanacul şi lasă să se înmoaie şi apoi adaugă vinul şi apa de fiert păstrate deoparte. Opreşte flacăra şi adaugă pastele şi smântână. Potriveşte gustul de sare şi piper amestecă şi serveşte.

Pui cu paste

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.