Pui pe un pat de morcovi
PrinteazaPui pe un pat de morcovi din: ceapa, pulpe de pui, sare, piper, ulei, crimbru, vermut, supa, morcovi.
- 2 cepe
- 4 pulpe de pui
- sare, piper
- 2 linguri ulei
- 4 crenguţe cimbru
- 75 ml vermut sec
- 175 ml supă
- 4 morcovi
Prepararre:
Incingeţi cuptorul la 200°C. Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o felii. Spălaţi pulpele de pui. Uscaţi-le bine cu un şervet de bucătărie, apoi frecaţi-le cu sare şi piper.
Incingeţi uleiul într-o tigaie şi prăjiţi acolo pulpele de pui până devin galben-maronii. Adăugaţi ceapa şi, de asemenea, căliţi-o.
Spălaţi cimbrul, scuturaţi-l de apă şi adăugaţi-l împreună cu supa şi vermutul peste pulpe.
Lăsaţi-le la cuptor circa 20 de minute pe al doilea nivel de jos. între timp, curăţaţi morcovii, tăiaţi-i beţigaşe, puneţi-i peste pulpe şi fierbeţi-le alte 20 de minute.
Condimentaţi legumele încă o dată cu sare şi piper, apoi ornaţi totul cu cimbru proaspăt.
Pofta buna!