Pui pe un pat de morcovi

Printeaza

Pui pe un pat de morcovi din: ceapa, pulpe de pui, sare, piper, ulei, crimbru, vermut, supa, morcovi.

Ingrediente:Pui pe un pat de morcovi

  • 2 cepe
  • 4 pulpe de pui
  • sare, piper
  • 2 linguri ulei
  • 4 crenguţe cimbru
  • 75 ml vermut sec
  • 175 ml supă
  • 4 morcovi

Prepararre:

Incingeţi cuptorul la 200°C. Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o felii. Spălaţi pulpele de pui. Uscaţi-le bine cu un şervet de bucătărie, apoi frecaţi-le cu sare şi piper.

Incingeţi uleiul într-o tigaie şi prăjiţi acolo pulpele de pui până devin galben-maronii. Adăugaţi ceapa şi, de asemenea, căliţi-o.

Spălaţi cimbrul, scuturaţi-l de apă şi adăugaţi-l împreună cu supa şi vermutul peste pulpe.

Lăsaţi-le la cuptor circa 20 de minute pe al doilea nivel de jos. între timp, curăţaţi morcovii, tăiaţi-i beţigaşe, puneţi-i peste pulpe şi fierbeţi-le alte 20 de minute.

Condimentaţi legumele încă o dată cu sare şi piper, apoi ornaţi totul cu cimbru proaspăt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.