Pui picant cu busuioc

Printeaza

O reteta delicioasa de pui picant cu busuioc din: ulei, piept de pui, usturoi, sos de peste, busuioc, zahar de palmier si ardei iuti.

Ingrediente:Pui picant cu busuioc

  • 3 linguri ulei
  • 500 g piept pui
  • 6 catei de usturoi
  • o lingura sos peste
  • 190 g frunze busuioc proaspat
  • 1 lingura zahar de palmier
  • 3-4 ardei iuti rosii

 

Mod de preparare:

Se căleşte usturoiul tocat în ulei încins, în wok, până devine sticlos, se adaugă 100 g busuioc şi ardeiul iute mărunţit şi se călesc toate 3 minute, amestecând încontinuu.

Se adaugă apoi puiul tăiat cubuleţe şi se lasă pe foc până când s-a pătruns carnea.

Se adaugă apoi, pe rând, sosul de peşte, două linguri de apă şi zahărul. Se ţine pe foc până când sosul capătă consistenţă de smântână.

La sfârşit, după ce se stinge focul, se adaugă restul de busuioc. Se serveşte cu orez fiert.

Pui picant cu busuioc

Pui picant cu busuioc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.