Pui picant cu legume de toamna

Printeaza

Pui picant cu legume de toamna

Pui picant cu legume de toamna din: ppiept de pui, gogosari, vinete, rosii, ardei iute, boia, sare, piper, marar.

 

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 5 gogoşari
  • 2 vinete
  • roşii
  • 1 ardei iute
  • boia dulce
  • sare
  • piper
  • 1 legă­tură marar

 

Mod de preparare:

Tai carnea bucăţele şi le pră­jeşti în ulei încins cu sare şi piper după gust. Cureţi gogoşarii, îi speli, îi tai fideluţă, tai şi vinetele felii şi le adaugi peste carne numai după ce aceasta a devenit albă. Opăreşti roşiile, le tai în sferturi şi le pui în tigaie după ce gogoşarii şi vinetele s-au înmuiat.

Prăjeşti totul pe foc mare fără să amesteci prea mult, ci doar mişti tigaia din coadă. La final adaugi ardeiul iute tocat, mărarul tocat, boiaua, potriveşti de sare şi piper şi mai laşi pe foc 1-2 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.