Pui picant cu legume de toamna
PrinteazaPui picant cu legume de toamna din: ppiept de pui, gogosari, vinete, rosii, ardei iute, boia, sare, piper, marar.
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 5 gogoşari
- 2 vinete
- roşii
- 1 ardei iute
- boia dulce
- sare
- piper
- 1 legătură marar
Mod de preparare:
Tai carnea bucăţele şi le prăjeşti în ulei încins cu sare şi piper după gust. Cureţi gogoşarii, îi speli, îi tai fideluţă, tai şi vinetele felii şi le adaugi peste carne numai după ce aceasta a devenit albă. Opăreşti roşiile, le tai în sferturi şi le pui în tigaie după ce gogoşarii şi vinetele s-au înmuiat.
Prăjeşti totul pe foc mare fără să amesteci prea mult, ci doar mişti tigaia din coadă. La final adaugi ardeiul iute tocat, mărarul tocat, boiaua, potriveşti de sare şi piper şi mai laşi pe foc 1-2 minute.
Pofta buna!