Pui picant la cuptor

Printeaza

O reteta de pui picant la cuptor din: copane de pui, mustar dijon, pesmet, parpica afumata, chili si salata.

Ingrediente:Pui picant la cuptor

  • 8 copanele de pui/pulpele de pui ori un mix intre cele doua (cam 1-1/2 kg in total), fara piele
  • 2-1/2 linguri de mustar Dijon
  • 2 cani de pesmet din paine integrala
  • 1 lingurita de paprica afumata
  • 1/4 lingurita chili
  • 2 cani cu salata deja preparata

 

Mod de preparare:

Incalzeste cuptorul la 240°C. Căptuşeşte tava cu o folie de copt. Unge-o cu ulei de măsline. Intinde prin apăsare carnea, cât timp este uscată, apoi adaugă puţin muştar peste ea. Amestecă într-un bol pesmetul, paprica, chilli-ul şi câte 1/4 linguriţă de sare şi piper.

Tăvăleşte carnea de pui în mixtura de pesmet, apăsând uşor pentru fixare. Asaza puiul în tavă, într-un singur strat. Unge suprafeţele cu ulei de măsline. Coace timp de 20 de minute.

Redu intensitatea căldurii la 220°C şi ţine la copt până când carnea se rume­neşte şi se pătrunde, încă 10-15 minute. Serveşte puiul cu salată.

Pui picant la cuptor

Pui picant la cuptor

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • pulpe la cuptor dukan

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.