Pui picant la cuptor
PrinteazaO reteta de pui picant la cuptor din: copane de pui, mustar dijon, pesmet, parpica afumata, chili si salata.
- 8 copanele de pui/pulpele de pui ori un mix intre cele doua (cam 1-1/2 kg in total), fara piele
- 2-1/2 linguri de mustar Dijon
- 2 cani de pesmet din paine integrala
- 1 lingurita de paprica afumata
- 1/4 lingurita chili
- 2 cani cu salata deja preparata
Mod de preparare:
Incalzeste cuptorul la 240°C. Căptuşeşte tava cu o folie de copt. Unge-o cu ulei de măsline. Intinde prin apăsare carnea, cât timp este uscată, apoi adaugă puţin muştar peste ea. Amestecă într-un bol pesmetul, paprica, chilli-ul şi câte 1/4 linguriţă de sare şi piper.
Tăvăleşte carnea de pui în mixtura de pesmet, apăsând uşor pentru fixare. Asaza puiul în tavă, într-un singur strat. Unge suprafeţele cu ulei de măsline. Coace timp de 20 de minute.
Redu intensitatea căldurii la 220°C şi ţine la copt până când carnea se rumeneşte şi se pătrunde, încă 10-15 minute. Serveşte puiul cu salată.
Pui picant la cuptor
Pofta buna!
Incoming search terms:
- pulpe la cuptor dukan