Pulpe de pui cu piure de cartofi din: pulpa de pui, usturoi, condimente, sare, piper, bulion si cartofi. Ingrediente: 7-8 pulpe de pui 1 capatana usturoi condimente sare piper bulion 4-5 cartofi Mod de preparare: Se spala pulpele de pui si se aseaza in tava. Se condimenteaza, se pune usturoiul curatat in tava. […]
Pui cu piure de roşii uscate
PrinteazaPui cu piure de roşii uscate din:: malai, faina, cartofi, ardei iute, rosii uscate, migdale, capere, ricotta, usturoi, ulei, sare, piper, cimbru, ciuperci.
Ingrediente:
- 4 pulpe de pui
- 75 g mălai
- 75 g făină
- 5 cartofi
- un ardei iute
- 200 g roşii uscate în ulei
- 100 g migdale
- o linguriţă cu capere
- 200 g ricotta
- doi căţei de usturoi
- ulei de floarea-soarelui
- sare
- piper
- cimbru
- ciuperci
Mod de preparare:
Cartofii se curăţă de coajă, se spală, se taie cuburi şi se fierb în apă cu sare.
Se pasează, se amestecă bine cu sare, piper, puţin ulei şi se adaugă din apa în care au fiert, până se omogenizează amestecul.
Ardeiul iute se spală, se curăţă de seminţe şi se taie bucăţi, într-un blender se pun roşiile uscate, ardeiul iute, usturoiul curăţat de foi, migdalele şi caperele.
Se adaugă piper după gust, puţin cimbru, ciupercile călite separat şi se pasează totul cu un blender.
Se amestecă cu brânza ricotta, se pune într-un castronel şi se păstrează la rece.
Pulpele de pui se spală, se curăţă de grăsime şi se fierb 10 minute.
Se scurg de apă, se condimentează, se trec printr-un amestec de făină cu mălai şi se prăjesc în ulei încins la foc mediu, având grijă să nu se ard.
Pofta buna!
poate iti place si:
Pulpe de pui cu piure de cartofi
Pofta buna!
as manca si eu niste pui, m-am saturat de carnea de porc