Pui cu porumb

Printeaza

Pui cu porumb din: usturoi, sare, ceapa, ulei, pui, supa de pasare, ardei grasi, rosii, pasta de tomate, tabasco verde, boabe de porumb si chilli.

Ingrediente:

  • 4–5 căței de usturoi
  • sare
  • 2 cepe
  • 3 linguri ulei
  • 1 pui (circa 1,3 kg)
  • 500 ml supă de pasăre
  • 2 ardei grași mici verzi
  • 4 roșii
  • 4–5 linguri pastă de tomate
  • 1–2 lingurițe tabasco verde
  • 100 g boabe de porumb
  • chilli

 

Mod de preparare:

Se pisează usturoiul, cu sare. Se toacă 1 ceapă și se adaugă puțin usturoi pisat; se freacă bucățile de pui cu acest amestec. Se așază într-un vas, se acoperă cu folie de aluminiu și se lasă să se marineze la rece cca 4 ore. Se prăjesc bucățile de pui de jur-împrejur, apoi se scot din tigaie. Se adaugă restul de ceapă tocată, restul de usturoi și se prăjesc împreună.

Se adaugă carnea înapoi în vas, se toarnă supa și se acoperă vasul cu un capac; se lasă să se înăbușe 25 min. Apoi se adaugă fâșii de ardei gras și felii de roșii, precum și pasta de tomate și tabasco. Se mai fierb 5 min. În final se adaugă porumb și mirodenii.

Pui cu porumb

Pofta buna!

 

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. eu vreau porumbul, iti las tie puiul 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.