Cvasul de grâu este perfect pentru a fi savurat în zilele calde de vară, dar poate fi o băutură reconfortantă în orice anotimp. Pregătirea ingredientelor: 12 ore (pentru înmuierea […]
Pui cu prune si miere
PrinteazaPui cu prune si miere din: piept de pui, ulei, prune, sos, miere, otet.
Ingrediente:
- 2 linguri ulei
- 4 bucati piept de pui
- 6 prune
- 200 g sos dulce-acrişor,
- 1/2 lingură condiment chinezesc
- 1 lingură miere
- 1 lingură oţet de vin roşu
- 1/2 lingură sos de soia
- 200 ml apă
Mod de preparare:
Pui cu prune si miere: Intr-un vas pe foc încinge 2 linguri ulei şi prăjeşte 4 bucati piept de pui, până când se rumeneşte uniform. Lasă să stea deoparte.
Adaugă 6 prune, tăiate sferturi cu 200 g sos dulce-acrişor, 1/2 lingură condiment chinezesc, 1 lingură miere, 1 lingură oţet de vin roşu, 1/2 lingură sos de soia şi 200 ml apă.
Pune din nou carnea în vas şi lasă să fiarbă înăbuşit la foc mic 20-25 minute, până cănd carnea se pătrunde şi prunele sunt complet fierte, topite şi formează un sos gros.
Serveşte cu piure de cartofi şi praz prăjit în unt.
Pofta buna!
Egon Müller Scharzhofberger Riesling
Istoria și Tradiția Egon Müller Scharzhofberger Riesling Această cramă de familie, situată în orășelul Wiltingen, pe malul râului Saar, face parte dintr-o istorie viticolă ce […]