Piept de pui cu prune
PrinteazaPiept de pui cu prune din: piept de pui, prune, cascaval, pesmet, ulei de masline, sare si piper.
- 1 piept de pui mai mare
- 200 g prune
- 100 g cascaval
- 50 g pesmet
- 4 linguri ulei de masline
- sare
- piper proaspat macinat
Mod de preparare:
Desfaceti pieptul de pui in felii cat mai subtiri pe care cateti-le cu ciocanul de snitele. Condimentati-le si puneti-le, suprapuse, pentru 15 minute la frigider.
Spalati rpunele, scoateti-le samburii si in locul acestora puneti cate un cubulete de cascaval.
Infasurati prunele astfel umplute cu cate o foaie din piept de pui.
Prindeti rulourile cu scobitori sau ata alimentara, ca sa nu se descfaca.
Prajiti-le in ulei, pe toate partile, in tigaie, sau coaceti-le la cuptor intr-o tava unsa cu ulei.
Piept de pui cu prune
Pofta buna!