Pui cu rosii si tarhon

Printeaza

Pui cu rosii si tarhon din: pui, faina, untdelemn, suc de rosii, frunze de tarhon, ceapa.

Ingrediente:

  • un pui
  • o linguriţă faină
  • untdelemn
  • suc de roşii
  • frunze de tarhon
  • o ceapă

 

Mod de preparare Pui cu rosii si tarhon:

Se înăbuşă pe foc mic, cu untdelemn, bucăţile de pui şi ceapa tocată, până scade apa lăsată de carne.

Apoi se toarnă apă cât să se acopere carnea şi se lasă să fiarbă.

Când este aproape fiartă carnea se pun frunzele de tarhon, două-trei linguri suc de roşii, sare şi faină.

Se fierbe până scade zeama. Se pot adăuga şi câteva ciuperci.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.