Pui cu rozmarin, rosii si masline negre

Printeaza

O reteta delicioasa de pui cu rozmarin, rosii si masline negre din: ulei de masline, piept de pui, ceapa, usturoi, fulgi de chilli, rozmarin, vin alb, rosii, masline si paste orzo.

Ingrediente:Pui cu rozmarin, rosii si masline negre

  • ulei de masline
  • 4 piepti de pui, fara oase si fara piele
  • 1 ceapa mare, taiata pe jumatate si feliata
  • 2 catei de usturoi
  • fulgi de chilli
  • 1 lingura rozmarin tocat fin
  • 1 25 ml vin alb
  • 400 g de rosii la conserva
  • 10 masline negre, fara samburi
  • 200 g de orzo sau alte paste mici, fierte

 

Mod de preparare:

Se incing doua lingurite de ulei intr-o cratita mare nonaderenta. Se feliaza puiul in fasii lungii, se asezoneaza putin si se rumeneste pe ambele parti pana cand este crocant.

Se scoate puiul si se adauga alta lingurita de ulei in cratita impreuna cu ceapa, usturoiul, fulgii de chilli si rozmarinul.

Se prajesc 7 minute, apoi se adauga vinul, rosiile si puiul. Se asezoneaza si se fierb 10 minute. Se adauga maslinele si se servesc cu orzo sau alte paste mici fierte.

Pui cu rozmarin, rosii si masline negre

Pui cu rozmarin, rosii si masline negre

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.