Pui rumenit cu mustar dulce

Printeaza

Pui rumenit cu mustar dulce din: mustar, otet, ulei, cimbru, piept de pui, rosii.

Ingrediente:

  • 6 linguri muştar dulce
  • 2 linguri oţet de vin alb
  • 3 linguri ulei de măsline
  • o mână de cimbru
  • 6 bucăţi piept de pui
  • 300 g roşii-cherry

 

Mod de preparare Pui rumenit cu mustar dulce:

Intr-o pungă de plastic pune carnea tăiată în două şi apoi crestată, muştarul, oţetul, uleiul şi cimbrul.

Adaugă sare şi piper, amestecă bine pentru a se unge uniform şi dăla rece peste noapte la frigider.

Frige carnea la gril 15 minute, întorcând la nevoie, până când se pătrunde.

Frige şi roşiile 2 minute, întoarce şi frige 2 minute pe cealaltă parte. Serveşte cu salată verde şi cartofi noi, fierţi la aburi.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.