Pui rumenit cu mustar dulce
PrinteazaPui rumenit cu mustar dulce din: mustar, otet, ulei, cimbru, piept de pui, rosii.
Ingrediente:
- 6 linguri muştar dulce
- 2 linguri oţet de vin alb
- 3 linguri ulei de măsline
- o mână de cimbru
- 6 bucăţi piept de pui
- 300 g roşii-cherry
Mod de preparare Pui rumenit cu mustar dulce:
Intr-o pungă de plastic pune carnea tăiată în două şi apoi crestată, muştarul, oţetul, uleiul şi cimbrul.
Adaugă sare şi piper, amestecă bine pentru a se unge uniform şi dăla rece peste noapte la frigider.
Frige carnea la gril 15 minute, întorcând la nevoie, până când se pătrunde.
Frige şi roşiile 2 minute, întoarce şi frige 2 minute pe cealaltă parte. Serveşte cu salată verde şi cartofi noi, fierţi la aburi.
Pofta buna!