Pui rusesc

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de pui rusesc din: pui, morcovi, telina, vin alb, patrunjel, ulei de masline, boia, sos de soia si sare.

Ingrediente:Pui rusesc

  • 1  pui
  • 2  morcovi
  • 1 ţelină mică
  • 400 ml vin alb
  • 1/2 lămâie
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 4 linguri cu ulei de măsline
  • 1 linguriţă cu boia
  • 1 linguriţă cu sos de soia
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţă legumele şi taie-le cât poţi de mărunt sau dă-le pe răzătoarea mică. Amestecă-le cu două linguri cu ulei de măsline, boia şi zeama de lămâie. Cu amestecul astfel obţinut, umple puiul.

Aşază-l într-un vas ter- morezistent şi toarnă vinul deasupra. Acoperă vasul cu folie de aluminiu şi lasă-l la cuptor, la foc mode­rat, 40-45 de minute. înde­părtează folia şi lasă-l să se rumenească puţin. Serveşte-l alături de salată.

Pui rusesc

Pui rusesc

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.