Pui cu salată de sfeclă şi portocale

Printeaza

Pui cu salata de sfecla si portocale din: pulpe de pui, portocale, mustar dijon, ulei de masline, salata mixta si sfecla.

Ingrediente:

  • 4 pulpe de pui dezosate, fără piele
  • 2 portocale
  • 2 linguri de muştar Dijon
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 140 g de salată mixtă (spanac, rucola, valeriană)
  • 4 sfecle mici fierte, tăiate în felii groase

 

Mod de preparare:

Pune carnea între două foi de hârtie de copt sau de folie alimentară şi se bate cu sucitorul, ca să se aplatizeze.

Rade coaja de la jumătate de portocală şi se amestecă, într-un bol, cu muştarul, două linguriţe de ulei, sare şi piper.

Adaugă carnea şi se amestecă bine.

Incinge o tigaie-grătar şi se prăjeşte carnea 5-6 minute pe fiecare parte, până se pătrunde. Se pune pe o farfurie să se odihnească.

Se pun frunzele de salată într-un bol. Se curăţă portocalele şi se feliază pe o farfurie, ca să se păstreze zeama.

Toarnă sucul de peste salată, se adaugă feliile de porocală şi o linguriţă de ulei şi se amestecă totul.

Adaugă sfecla, apoi se taie carnea felii şi se combină cu salata, împreună cu sucul lăsat. Se aşază pe farfurii şi se serveşte.

Pui cu salată de sfeclă şi portocale

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.