Pui cu salata de spanac si capsune
PrinteazaO reteta de pui cu salata de spanac si capsune din: piept de pui, supa de pui, frunza de dafin, frunze de spanac, ceapa rosie, capsune, crutoane, sare, piper rosu, iaurt, otet si miere.
- 600 g piept de pui
- 450 supa de pui sau legume
- 1 frunza de dafin
- 250 g frunze de spanac
- 1 ceapa rosie mica
- 100 g capsune
- 200 g crutoane prajite
- sare si piper rosu proaspat macinat
sos:
- 4 linguri iaurt natural degresat
- 1 lingura otet aromat
- 2 linguri miere de albine
Mod de preparare:
Puneţi pieptul de pui curăţat într-o tavă, cu supa de pui sau legume, şi condimentaţi cu sare şi piper. Puneţi tava la cuptor pentru 20 – 25 minute, sau până când carnea este bine prăjită. Din când în când stropiti-o cu sosul din tavă.
Spălaţi spanacul şi tăiaţi-l în fâşii, presăraţi deasupra ceapa roşie, tăiată în rondele. Tăiaţi carnea, după ce s-a răcit puţin, în felii, pe care aranjaţi-le în evantai peste spanac. Puneţi şi căpşunele spălate şi tăiate în jumătăţi.
Amestecaţi într-un castron ingredientele pentru sos. Turnaţi deasupra cărnii sosul şi presăraţi cu piper roşu.
Pui cu salata de spanac si capsune
Pofta buna!