o rețetă delicioasă și sănătoasă, perfectă pentru oricine dorește să aducă un plus de prospețime și savoare mesei zilnice. Acest preparat este ideal atât pentru prânzuri rapide cât și pentru cine ușoare, oferind un amestec echilibrat de proteine, fibre și arome vibrante. Fasolea cannellini este o sursă excelentă de […]
Pui cu salata de varza si mere
PrinteazaPui cu salata de varza si mere din: piept de pui. ketchup, ulei de masline, sare, varza, morcov, mere, telina, lamaie, ulei de masline, seminte de coriandru, sare, otet.
Ingrediente:
- 1 piept de pui file
- 2-3 linguri ketchup
- 1 lingură ulei de măsline
- sare
salată:
- 1/2 varză mică
- 2 morcovi
- 2 mere
- 1 rădăcină mică de ţelină
- zeama de la 1/ lămâie
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 vârf de cuţit seminţe de coriandru măcinate
- sare
- 1-2 linguri oţet de mere
Mod de preparare:
Tai pieptul de pui în jumătate şi aşezi fiecare bucată pe o hârtie de copt unsă cu ulei. Le ungi cu un strat fin de ulei, apoi pe ambele părţi cu ketchup, le împachetezi şi le aşezi într-un vas termore zistent, pe care îl introduci în cuptor, la foc mediu, pentru 35-40 de minute.
Tai varza fideluţă şi o freci cu puţină sare. Razi mare morcovii şi ţelina curăţate şi spălate, după care le stropeşti cu zeamă de lămâie; tai în cubuleţe merele decojite şi le stropeşti cu zeama de lămâie rămasă. Amesteci într-un bol varza, morcovii, merele, ţelina şi coriandrul.
Stropeşti salata cu ulei şi oţet.
Serveşti salata alături de pieptul plăcut asezonat.
Pofta buna!
Toppling Goliath Kentucky Brunch – O bere excepțională
Toppling Goliath Kentucky Brunch Brand Stout (KBBS) este o bere excepțională produsă de Toppling Goliath Brewing Company, o berărie artizanală din Decorah, Iowa, cunoscută pentru berile sale inovative și de înaltă calitate. Fondată în 2009 de Clark și Barbara Lewey, Toppling Goliath a câștigat rapid recunoaștere internațională […]