Supă de Pui cu Ginkgo Biloba: O Rețetă Inedită pentru Sănătatea ta din: piept de pui, ceapa, morcovi, telina, ciuperci, ginkgo biloba, supa de pui, apa, usturoi, ulei de masline, sare, piper, frunze de patrunjel. Ingrediente: 2 piepturi de pui, tăiate cubulețe 1 ceapă mare, tocată 2 morcovi, tăiați în rondele subțiri 2 teline, tăiate […]
Pui cu sherry
PrinteazaPui cu sherry din: piept de pui, ghimbir, usturoi, ulei de susan, sare, piper, ghimbir, coriandru, ketchup, sherry, rachiu, sos tabasco.
- 400 g fileuri de piept de pui
- 1 tulpină de ghimbir proaspăt (3 cm)
- 3 căţei de usturoi
- 3-4 linguri ulei de susan
- sare
- piper
- praf de ghimbir şi de coriandru
- 3 linguri ketchup aromat
- 4 cl Sherry sec
- 2 cl rachiu de prune
- 1/z legătură de coriandru verde
- sos Tabasco
Mod de preparare:
Se spală fileurile de piept de pui, se lasă la scurs si se taie fâşii subţiri. Se curăţă ghimbirul şi se rade mărunt.
Se curăţă căţeii de usturoi si se taie cubulete.
Se încinge uleiul în wok şi se prăjesc cca 5-6 minute fâşiile de carne cu ghimbirul şi cubuleţele de usturoi, amestecând continuu.
Se condimentează cu sare, piper, ghimbir şi praf de coriandru.
Se adaugă ketchup, Sherry şi rachiu de prune şi se mai lasă încă 3-5 minute la foc mediu.
Se spală coriandrul, se scurge şi se rup frunzele.
Puiul se rafinează cu sos Tabasco si se serveste ornat cu coriandrul. Se poate servi şi cu crevete pe pâine prăjită.
Pui cu sherry
Pofta buna!
poate iti place si:
Pui cu Usturoi și Ghimbir: Deliciu Sănătos
Pui cu Usturoi și Ghimbir: Deliciu Sănătos din: piept de pui, usturoi, ghimbir, ulei de masline, sos de soia, suc de lamaie, sare, piper, frunze de coriandru. Această rețetă se inspiră din bucătăria asiatică, care este cunoscută pentru utilizarea ghimbirului și a usturoiului în preparate pentru a adăuga arome exotice și beneficii pentru sănătate. Descoperiți […]
Pofta buna!