Mancare de pui cu orez din: orez, supa de pui, apa, condimente, piept de pui. Carnea de pui organica si fara hormoni poate fi o alegere mai sanatoasa, deoarece nu contine hormoni si substante chimice care sunt adaugate la hrana puiului pentru a creste mai repede. Este important sa alegeti modalitati de preparare sanatoase, cum […]
Pui „Sichuan” rapid
PrinteazaPui „Sichuan” rapid din: piepţi de pui, amidon, ulei, usturoi, sos soia, oţet alb de vin, cepe verzi, apă, zahăr, piper cayenne (ardei roşu iute pisat sau boia iute).
Ingrediente:
- 2 piepţi de pui
- 3 linguri amidon
- 1 lingură ulei
- 3 căţei usturoi tocaţi
- 5 linguri sos soia
- 1,5 linguri oţet alb de vin
- 6 cepe verzi tăiate în bucăţi de 2-3 cm
- 1/4 pahar apă
- 1 linguriţă zahăr
- 1/8 lingura piper cayenne (ardei roşu iute pisat sau boia iute)
Mod de preparare:
Pui „Sichuan” rapid: curăţă pieptul de oase şi piele şi se taie carnea în cubuleţe de unul-doi centimetri. trece puiul prin amidon.
încinge uleiul în wok sau tigaie şi se adaugă puiul şi usturoiul. Când puiul este puţin rumenit, se adaugă sosul de şoia, oţetul, zahărul şi apa.
acoperă şi, peste trei minute, se adaugă ceapa verde şi ardeiul roşu. mai lasă două minute pe foc.
Pofta buna!
Pulpa de miel in stil thailandez
Pulpa de miel in stil thailandez din: pulpa de miel, curry thai, lemongrass, ulei. timp de preparare 10 minute, timp de gatire 1 ora, 8 portii. Lemongrass este o planta tropicala cu frunze lungi si tulpini subtiri si fibroase, folosita frecvent in bucataria asiatica, mai ales in bucataria tailandeza, indiana si vietnameza. Are un gust usor […]
Nu-mi place puiul asta!