Pui cu smantana, ciuperci si verdeata
PrinteazaPui cu smantana, ciuperci si verdeata din: pui mare, smântână degresată, ciuperci, ceapă, verdeaţă, roşie, sare, piper, făină.
- 1 pui mare
- 1/4 l smântână degresată
- 1 cutie mică ciuperci
- 1 ceapă
- verdeaţă
- 1 roşie
- sare
- piper
- 2 linguri făină
Mod de preprare:
Cureţi puiul, îl speli, îl porţionezi şi îl pui să fiarbă în apă cu sare şi ceapă.
Faci un rântaş alb (sau sos bechamel) cu unt, în care adaugi ciupercile felii, roşia şi condimentele după gust.
Stingi rântaşul cu zeamă de la puiul fiert. Adaugi smântână şi bucăţile de carne fierte şi dai totul la cuptor timp de 15 minute.
Serveşti puiul cu cartofi fierţi, verdeaţă şi salată de crudităţi alături.
Pui cu smantana, ciuperci si verdeata
Pofta buna!