Pui cu smantana, ciuperci si verdeata

Printeaza

Pui cu smantana, ciuperci si verdeata din: pui mare, smântână degresată, ciuperci, ceapă, verdeaţă, roşie, sare, piper, făină.

 

Ingrediente: Pui_cu_smantana_ciuperci_si_verdeata

  • 1 pui mare
  • 1/4 l smântână degresată
  • 1 cutie mică ciuperci
  • 1 ceapă
  • verdeaţă
  • 1 roşie
  • sare
  • piper
  • 2 linguri făină

 

Mod de preprare:

Cureţi puiul, îl speli, îl porţionezi şi îl pui să fiarbă în apă cu sare şi ceapă.

Faci un rântaş alb (sau sos bechamel) cu unt, în care adaugi ciupercile felii, roşia şi condimentele după gust.

Stingi rântaşul cu zeamă de la puiul fiert. Adaugi smântână şi bucăţile de carne fierte şi dai totul la cuptor timp de 15 minute.

Serveşti puiul cu cartofi fierţi, verdeaţă şi salată de crudităţi alături.

Pui cu smantana, ciuperci si verdeata

Pui_cu_smantana_ciuperci_si_verdeata

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.