Pui cu smantana si mustar

Printeaza

Pui cu smantana si mustar din: pui, untdelemn, mustar, smantana, sare si suc de la o jumatate de lamaie.

Ingrediente:

  • 1 pui (cca 1 kg)
  • 6 linguri de untdelemn
  • 2 linguri de muştar
  • smântână
  • sare
  • suc de la o jumătate de lămâie

 

Mod de preparare:

Pui cu smantana si mustar: Puiul curăţat şi spălat îl punem în va­s şi-l frigem pe ambele părţi, cca 5 minute. Facem focul mic.

Frigem puiul încă 15 minute pe ambele părţi. Il scoatem şi-l lăsăm să se răcească, iar după aceea îl tăiem în bucăţi.

Adăugăm smântână, muştarul şi sucul de lămâie, la amestecăm bine şi le turnăm peste carnea de pui.

Punem totul încă 10 minute la cuptor. Se serveşte cald.

 

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.