Pui cu sos alb si conopidă

Printeaza

Pui cu sos alb si conopidă

Ingrediente:

  • 2 pulpe de pui
  • 1 conopidă
  • 100 g unt
  • 1 lingură făină
  • 2 cepe
  • 200 g smân­tână
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pui cu sos alb si conopidă: Speli carnea, tai în două fiecare bucată şi le rumeneşti în unt. Cureţi ceapa, o dai pe răzătoare, iar conopida o speli, o desfaci în bucheţele şi o pui la fiert separat în apă cu sare.

După ce s-a rumenit carnea, o scoţi pe o farfurie şi pui să se călească în uleiul rămas ceapa cu o lingură de făină.

Ai grijă să amesteci mereu ca să nu se lipească. După 15 minute, pasezi sosul printr-o sită şi-l pui din nou la fiert cu conopida strecurată si carnea rumenită.

Adaugi si smantana, potriveşti gustul de sare si piper si dai mancarea la cuptor pentru 20 de minute, la foc potrivit.

 

 

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.