Pui cu sos de ardei copti
PrinteazaPui cu sos de ardei copti din: piept de pui întreg, ceapa, usturoi, ardi copti, rosii in bulion, supa, ulei, pătrunjel, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 piept de pui întreg
- 1 ceapă
- 2 căţei de usturoi
- 6 ardei copţi, decongelaţi
- 2 roşii în bulion
- 150 ml supă
- 2 linguri ulei
- pătrunjel pentru servit
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-o tigaie încăpătoare se pune uleiul şi se căleşte usturoiul fără să se ardă.
Se pune şi carnea tăiată cuburi, se presară cu sare şi piper şi se lasă până ce îşi schimbă culoarea uniform, apoi se scoate.
Ardeii copţi şi ceapa se mixează şi apoi pasta se pune în tigaie. Se căleşte un minut, se pune carnea, se adaugă roşiile tăiate mărunt.
toarnă supa si se lasă la fiert până ce carnea este pătrunsă. Se aduce cu pătrunjel la masă şi garnitură, după gust.
Pui cu sos de ardei copti
Pofta buna!