Pui cu sos de ardei copti

Printeaza

Pui cu sos de ardei copti din: piept de pui întreg, ceapa, usturoi, ardi copti, rosii in bulion, supa, ulei, pătrunjel, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 1 piept de pui întreg
  • 1 ceapă
  • 2 căţei de usturoi
  • 6 ardei copţi, decongelaţi
  • 2 roşii în bulion
  • 150 ml supă
  • 2 linguri ulei
  • pătrunjel pentru servit
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Intr-o tigaie încăpătoare se pune uleiul  şi se căleşte usturoiul fără să se ardă.

Se pune şi carnea tăiată cuburi, se presară cu sare şi piper şi se lasă până ce îşi schimbă culoarea uniform, apoi se scoate.

Ardeii copţi şi ceapa se mixează şi apoi pasta se pune în tigaie.  Se căleşte un minut, se pune carnea, se adaugă roşiile tăiate mărunt.

toarnă supa si se lasă la fiert până ce carnea este pătrunsă. Se aduce cu pătrunjel la masă şi garnitură, după gust.

 

Pui cu sos de ardei copti

Pui_cu_sos_de_ardei_copti

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.