Jambon de Porc Cu Legume la Cuptor – Sănătos și Savuros pentru un Stil de Viață Modern din: jambon de porc, morcovi, dovlecei, vanata, rosii, usturoi, ulei de masline, sare, piper, ierburi aromatice. Ingrediente: 1 kg jambon de porc 3 morcovi, tăiați rondele 2 dovlecei, tăiați felii 1 vânătă, tăiată cuburi 2 roșii, tăiate felii […]
Pui cu sos de branza si broccoli
PrinteazaPui cu sos de branza si broccoli din: pui, morcovi, telina, branza de vaci, cascaval, oua, broccoli, ciuperci, sare, piper, vin, ulei.
Ingrediente:
- 1/2 pui
- 2 morcovi
- 1/2 ţelină
- 100 g brânză de vaci
- 100 g caşcaval
- 2 ouă
- 1 buchet broccoli
- 4 ciuperci mari
- sare
- piper
- puţin vin
- ulei
Mod de preparare:
Fierbi legumele separat, apoi tai feliuţe morcovul şi ţelina. Speli puiul, îl zvânţi, apoi îl căleşti în puţin ulei, îl scoţi şi-l pui într-o tavă.
Căleşti legumele în grăsimea de la pui. Pălăriile de ciuperci după ce le speli, le pui la cuptor cu puţină sare timp de 10- 15 minute.
Umpli ciupercile cu legume şi le aşezi pe lângă pui împreună cu broccoli.
Pentru crema, freci brânza cu ouăle şi caşcavalul ras şi pui cu lingura peste ciuperci. Laşi totul la cuptor pentru gratinare. In tavă adaugi şi puţin vin.
Pui cu sos de branza si broccoli
Pofta buna!
Somnul și Sănătatea Mintală: Descoperă Secretele pentru o Odihna Reparatoare
Somnul și Sănătatea Mintală: Descoperă Secretele pentru o Odihna Reparatoare. În ultimii ani, interesul pentru legătura dintre somn și sănătatea mintală a crescut considerabil, atrăgând atenția specialiștilor și a publicului larg. Somnul nu este doar o perioadă de repaus, ci un factor esențial în menținerea și îmbunătățirea sănătății mintale. Acest articol explorează cum calitatea somnului […]