Pui in sos de iaurt
PrinteazaPui in sos de iaurt din: pulpe de pui, ulei, migdale, usturoi, iaurt, condimente.
Ingrediente:
- 4 pulpe de pui
- 2 linguri de ulei
- 4 linguri de migdale
- 2 căţei de usturoi
- 2 păhărele de iaurt
- condimente pentru carnea de pui
Mod de prepapare:
Pui in sos de iaurt: Speli pulpele de pui, le ştergi, le presari cu condimente şi le prăjeşti pe toate părţile în untură. Dai mai
întâi focul tare, apoi îl laşi mai mic. Separat, prăjeşti migdalele în puţină untură. Cureţi căţeii de usturoi şi îi tai fin.
Amesteci migdalele cu usturoiul şi iaurtul şi sărezi puţin sosul. Pui pulpele într-un castron şi torni peste ele sosul. Garnitura potrivită sunt cartofii copţi.
Pofta buna!