Pui in sos de iaurt

Printeaza

Pui in sos de iaurt din: pulpe de pui, ulei, migdale, usturoi, iaurt, condimente.

Ingrediente:

  • 4 pulpe de pui
  • 2 linguri de ulei
  • 4 linguri de migdale
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 păhărele de iaurt
  • condimente pentru carnea de pui

 

Mod de prepapare:

Pui in sos de iaurt: Speli pulpele de pui, le ştergi, le presari cu condimente şi le prăjeşti pe toate părţile în untură. Dai mai

întâi focul tare, apoi îl laşi mai mic. Separat, prăjeşti migdalele în puţină untură. Cureţi căţeii de usturoi şi îi tai fin.

Amesteci migdalele cu usturoiul şi iaurtul şi sărezi puţin sosul. Pui pulpele într-un castron şi torni peste ele sosul. Garnitura potrivită sunt cartofii copţi.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.