Mânzat cu Quinoa și Legume: o combinație sănătoasă și gustoasă, ideală pentru cei care caută o masă echilibrată și plină de nutrienți. Carnea de mânzat, cunoscută pentru textura sa fragedă și gustul delicat, se îmbină perfect cu quinoa bogată în proteine și o varietate de legume colorate, oferind un fel principal delicios și satisfăcător. Timp […]
Pui in sos de legume cu bere
PrinteazaPui in sos de legume cu bere din: carne de pui, ardei, ceapa, rosii, usturoi, bere, oregano, sare, piper, ulei.
Ingrediente:
- câteva bucăţi de carne de pui
- 1 ardei gras roşu
- 1 ceapă mare
- 3 roşii mari
- 2 căţei de usturoi
- 200 ml bere blondă
- oregano
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Pui uleiul la încins în tigaie, după care adaugi carnea de pui curăţată şi crestată, pentru a se pătrunde mai repede. Mixezi legumele în blender, până devin pastă.
Carnea o prăjeşti pe ambele părţi şi, când este gata, o scoţi pe o farfurie. In uleiul în care a fost prăjită carnea, adaugi amestecul de legume pasate.
Laşi la călit maximum 10 minute, după care pui carnea, berea şi condimentele. Apoi lasi la foc mic, cu capacul pus pe tigaie, până ce scade sosul si pana când carnea este gata.
Pui in sos de legume cu bere
Pofta buna!
Cataplasmă cu sare pentru dureri de spate
Cataplasmă cu sare pentru dureri de spate: Remediu natural cu efect relaxant și antiinflamator. Sarea este un remediu tradițional folosit pentru calmarea durerilor musculare și articulare. O cataplasmă caldă cu sare ajută la relaxarea mușchilor tensionați, stimularea circulației sanguine și reducerea inflamației în cazul durerilor de spate. Ingrediente 1 cană de sare grunjoasă (marină sau […]