Pui cu sos picant si lamaie

Printeaza

Pui cu sos picant din: pui, unt, ceapa, usturoi, supa, sare, piper, sofran, coriandru, faina, lamaie.

Ingrediente:

  • 1 pui mare
  • 100 g unt
  • 3 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 l supa
  • sare
  • piper
  • 1lingurita sofran
  • 1 lingurita coriandru
  • 2 linguri faina
  • 1 lamaie

 

Mod de preparare:

Pui cu sos picant si lamaie: Bucatile de pui se pun sa se rumeneasca in unt. Cind sint pe jumatate gata, se adauga cepele taiate pestisor si usturoiul pisat.

Dupa ce s-au aurit si cepele, se toarna supa, sarea, piperul, sofranul, coriandrul. Se lasa sa fiarba aproximativ 1/2 de ora.

Dupa ce carnea a fiert, bucatelele de pui se scot, iar in sosul ramas se adauga faina.

Se amesteca incet, pina ce se ingroasa putin. Se pun din nou bucatile de pui.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.