Pui cu sos picant si lamaie
PrinteazaPui cu sos picant din: pui, unt, ceapa, usturoi, supa, sare, piper, sofran, coriandru, faina, lamaie.
Ingrediente:
- 1 pui mare
- 100 g unt
- 3 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 1 l supa
- sare
- piper
- 1lingurita sofran
- 1 lingurita coriandru
- 2 linguri faina
- 1 lamaie
Mod de preparare:
Pui cu sos picant si lamaie: Bucatile de pui se pun sa se rumeneasca in unt. Cind sint pe jumatate gata, se adauga cepele taiate pestisor si usturoiul pisat.
Dupa ce s-au aurit si cepele, se toarna supa, sarea, piperul, sofranul, coriandrul. Se lasa sa fiarba aproximativ 1/2 de ora.
Dupa ce carnea a fiert, bucatelele de pui se scot, iar in sosul ramas se adauga faina.
Se amesteca incet, pina ce se ingroasa putin. Se pun din nou bucatile de pui.
Pofta buna!