Pui cu sos de prune
PrinteazaPui cu sos de prune din: pulpe de pui, ceapa, ulei, fasone verde, prune, orez, condiment vegetal, morcov, ceapa.
- 4-5 pulpe de pui dezosate
- 2 cepe
- 50 ml ulei
- 1 mana de fasole verde
- 300 g prune mai tari
- 1 cana orez
- 1 lingurita condiment vegetal
- 1 morcov
- 1 ceapa
Mod de preparare:
Cureţi şi toci ceapa, apoi o căleşti în ulei încins. Desfaci prunele în jumătăţi sau le tai felii, în funcţie de mărime şi le adaugi apoi peste ceapă.
După câteva minute pui pulpele tăiate în două sau chiar în trei şi le laşi să fiarbă acoperit.
Inăbuşi orezul în puţin ulei, cu morcovul, ceapa, fasolea şi condimentul vegetal. Serveşti orezul alături de sosul de pui, prune şi fasole.
Pui cu sos de prune
Pofta buna!