Pui in sos de rosii

Printeaza

O reteta de pui in sos de rosii din: piept de pui, rosii, ardei capia, ceapa, usturoi, foi de dafin, ulei si sare.

Ingrediente:Pui in sos de rosii

  • 1 piept de pui
  • 1 kg rosii
  • 3 ardei capia
  • 2 cepe
  • 1 catel de usturoi
  • 2 foi de dafin
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie carnea in cubulete, condimenteaz-o cu un praf de sare si rumeneste-o in putin ulei. Scoate-o pe o farfurie. In grasimea ramasa, caleste ceapa si usturoiul zdrobit cu podul palmei. Separat, opareste rosiile, decojeste-le si paseaza-le cu furculita.

Indeparteaza usturoiul si adauga ardeii capia taiati marunt si rosiile pasate. Pune foile de dafin, potriveste gustul de sare si lasa la foc mic pana ce se leaga sosul. Spre final, rastoarna si bucatile de carne si aromatizeaza cu un pic de patrunjel.

Pui in sos de rosii

Pui in sos de rosii

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.