Papricas din pui cu smantana din: pui, untura, ceapa, unt, faina, boia, bulion, smantana, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 1 pui mare 20 g untură sau 1 cană cu ulei 4 cepe 1 lingură cu unt 3 linguri cu făină 1 linguriţă cu boia dulce de ardei bulion 1 cană cu smântână 1 linguriţă cu sare […]
Pui cu sos de smantana si ciuperci
PrinteazaPui cu sos de smantana si ciuperci din: piept de pui, ciuperci, supa de ciuperci, vin alb, smantana, paprika.
4 portii
Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru o masă echilibrată.
Carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru a vă asigura aportul de proteine. Deși carnea de pui conține grăsimi, majoritatea grăsimilor din carnea de pui sunt grăsimi nesaturate sănătoase.
În plus, carnea de pui poate ajuta la menținerea sănătății oaselor și la creșterea masei musculare.
Ingrediente:
- 4 piepti de pui, taiati in jumatati
- 1 cutie ciuperci, scurse
- 1 cutie supa de ciuperci
- 1/2 pahar vin alb
- 120ml smantana
- Paprika
Mod de preparare:
Pui cu sos de smantana si ciuperci: Aranjati puiul intr-o tava, acoperiti cu ciuperci. Combinati supa, vin, smantana si omogenizati.
Turnati in tava si presarati apoi paprika. Dati la cuptor la 170C pentru 1.5 ore.
Pofta buna!
Pui cu smantana si mamaliguta din: pui, unt, faina, smantana, sare, marar, malai, apa. Ingrediente: 1 pui mare (1,5 kg) 3 linguri cu unt 2 linguri cu făină 1 cană cu smântână sare 2-3 linguri cu mărar tocat Mămăligă: 300 g mălai apă sare Mod de preparare: Curăţaţi puiul de fulgi, treceţi-l întreg prin […]
Pofta buna!