Paste cu Pui si Sos de Lamaie: o masa rapida si sanatoasa, plina de arome proaspete si revigorante. Acest fel de mancare combina suculenta puiului cu aciditatea lamaii, rezultand un sos cremos si aromat care imbraca perfect pastele. Carbohidratii complecsi din paste ofera energie sustinuta, ideala pentru activitatile zilnice. Proteinele din pieptul de pui ajuta […]
Pui cu sos de tarhon
PrinteazaPui cu sos de tarhon din: ceapa, file de piept de pui, ulei, supa, cartofi, sare, broccoli, smantana, tarhon si piper.
Ingrediente:
- 1 ceapa
- 4 bucati file de piept de pui (a 150 g)
- 1 lingura ulei
- 200 ml supa
- 750 g cartofi
- sare
- 450 g broccoli
- 100 ml smantana
- 2 linguri tarhon tocat
- piper
Mod de preparare:
Tăiaţi ceapa cubuleţe. Prăjiţi cea 5 minute pieptul de pui în uleiul încins, până capătă o culoare aurie.
La final, adăugaţi ceapa şi căliţi-o. Turnaţi supa şl lăsaţi-o să fiarbă 10-15 minute. Fierbeţi cartofii în apă cu sare cea 20 de minute.
Opăriţi broccoli în apă cu sare cea 5 minute, apoi scurgeţi-l, la fel şi cartofii.
Adăugaţi smântână şi tarhonul peste carne, fierbeţi totul 2 minute, apoi condimentaţi. Curăţaţi cartofii de coajă şi serviţi-l alături de brocoli şi de pieptul de pui.
Pui cu sos de tarhon
Poftă bună!
Pui cu Miere și Muștar: Un Deliciu Dulce Picant – un preparat gustos și savuros care combină perfect dulceața mierii cu picantul și aromele bogate ale muștarului. Această rețetă este nu doar ușor de preparat, dar și plină de arome care vor cuceri pe oricine. Ideal pentru o cină rapidă și delicioasă, puiul cu miere […]