Pui sote cu sos de smantana si morcov

Printeaza

Pui sote cu sos de smantana si morcov din:piept de pui, unt, ceapa, faina, lapte, smantana, morcovi, sare.

Ingrediente:Pui sote cu sos de smantana si morcov

  • 2 piepturi de pui
  • 100 g unt
  • 1 ceapă
  • 3 linguri făină
  • 300 ml lapte
  • 250 g smântână
  • 600 g morcovi
  • sare

Mod de preparare:

Speli carnea, o tai bucăţi pe care le înăbuşi în 50 g de unt cu 2-3 linguri de apă, apoi le scoţi într-o cratiţă. Speli apoi mor­covii, îi tai fâşii subţiri şi-i înăbuşi în untul rămas de la carne.

Pui sote cu sos de smantana si morcov1

Rumeneşti făina în untul curat topit, stingi cu laptele, pui şi smântână şi dai sosul în câteva clocote, apoi potriveşti de sare. îl torni apoi peste carne, adaugi morcovii si fierbi mancarea la foc mic pentru 30-35 de minute.

Pui sote cu sos de smantana si morcov

Pui sote cu sos de smantana si morcov

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.