Pui sote cu sos de smantana si morcov
PrinteazaPui sote cu sos de smantana si morcov din:piept de pui, unt, ceapa, faina, lapte, smantana, morcovi, sare.
- 2 piepturi de pui
- 100 g unt
- 1 ceapă
- 3 linguri făină
- 300 ml lapte
- 250 g smântână
- 600 g morcovi
- sare
Mod de preparare:
Speli carnea, o tai bucăţi pe care le înăbuşi în 50 g de unt cu 2-3 linguri de apă, apoi le scoţi într-o cratiţă. Speli apoi morcovii, îi tai fâşii subţiri şi-i înăbuşi în untul rămas de la carne.
Rumeneşti făina în untul curat topit, stingi cu laptele, pui şi smântână şi dai sosul în câteva clocote, apoi potriveşti de sare. îl torni apoi peste carne, adaugi morcovii si fierbi mancarea la foc mic pentru 30-35 de minute.
Pui sote cu sos de smantana si morcov
Poftă bună!