Pui sote cu gogosele de cartofi

Printeaza

Pui sote cu gogosele de cartofi din: pui, cartofi, supa, unt, ulei, ou, paine, sare, verdeata, suc de rosii.

 

Ingrediente

  • 1/2 pui
  • 3 cartofi
  • 1 cana cu supa de zarzavat sau de carne
  • 2 linguri cu unt sau 1 ceasca de ulei
  • 1 ou
  • 1 felie de paine
  • sare
  • verdeata tocata
  • 1 pahar cu suc de rosii

 

Mod de preparare Pui sote cu gogosele de cartofi:

Se curata carnea, se spala, se sareaza si se inabusa cu 1 lingura plina cu unt sau cu ulei.

Se scot bucatile de carne pe farfurie, se acopera cu marar tocat si se pastrează la cald.

Se curata, se spala, se taie felii mari si se fierb cartofii in apa 30 minute, se scurg si se terciuiesc.

Se adauga oul intreg, miezul de paine faramitat, verdeata tocata si sare.

Se omogenizeaza amestecul, se iau bucati mici cu lingurita din amestec, care se rumenesc in ulei.

Se scot gogoselele pe servetele, apoi se trec pe farfurii.

Se pune carnea rumenita si portionata langa garnitura, se coloreaza cu suc de rosii turnat deasupra, se serveste totul cu sau fara paine si cu salata de sezon.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.