Pulpe de pui umplute cu ciuperci si spanac din: usturoi, ciuperci de tip champignon, spanac, ulei de măsline, piper, pulpe de pui, sare, supă de legume, unt, smântână, piper, sare grunjoasă, şalote, mustar, vin alb. Ingrediente: 2 căţei de usturoi 500 g ciuperci de tip champignon 500 g de spanac proaspăt 4 linguri ulei de măsline piper 4 pulpe depui dezosate […]
Pui cu spanac si rosii
PrinteazaPui cu spanac si rosii din: piept de pui, spanac, rosii, ulei de masline, sare, piper, oregano, otet balsamic.
- 2 piepti de pui, fara piele si os
- 500 g spanac
- 2-3 rosii
- ulei de masline
- sare
- piper
- oregano
- otet balsamic
Mod de preparare:
Pieptul de pui îl tai în două şi condimentezi fiecare felie cu sare şi piper, apoi cu oregano.
Ungi apoi feliile de carne cu puţin ulei de măsline g- şi le pui pe grătar. Intorci pieptul de pui, să se pătrundă pe ambele părţi.
Speli spanacul, îl usuci într-un prosopel şi îl căleşti în ulei de măsline, într-o tigaie.
Pe un platou aşezi un pat de spanac şi adaugi pieptul de pui. Speli roşiile, le tai în sferturi şi le aşezi pe platou.
Din loc în loc, stropeşti cu puţin ulei şi cu oţet balsamic. Adaugi, dacă mai este necesar, sare şi piper.
Pui cu spanac si rosii
Pofta buna!
poate iti place si:
Pulpe de pui umplute cu ciuperci si spanac
Rulada de pui cu bacon si spanac
Rulada de pui cu bacon si spanac din: pui, mustar, bacon, ceapa, urzici/spanac, oua, usutroi, pătrunjel verde tocat, ulei, supă de legume/pui, făină, sare, piper negru. Ingrediente: 1 pui (1,4 kg) 1 lingură cu muştar 100 g bacon 1 ceapă 250 g urzici/spanac 2 ouă 2 căţei de usturoi 2 linguri cu pătrunjel verde tocat 2 linguri cu ulei […]
Pofta buna!
Vreau si eu din puiul asta!