piept de pui, sos BBQ, spanac, varza rosie, chifla. Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru o masă […]
Pui cu spanac
PrinteazaPui cu spanac din: piept de pui, spanac, rosii, ulei de masline, sare, piepr, oregano si otet balsamic.
- 2 piepti de pui, fara piele si os
- 500 g spanac
- 2-3 rosii
- ulei de masline
- sare
- piper
- oregano
- otet balsamic
Mod de preparare:
Pieptul de pui îl tai în două şi condimentezi cu sare şi piper fiecare felie, apoi cu oregano.
Ungi apoi feliile de carne cu puţin ulei de măsline şi le pui pe grătar, întorci pieptul de pui să se pătrundă pe ambele părţi.
Speli spanacul, îl usuci într-un prosopel şi îl căleşti în ulei de măsline, într-o tigaie.
Pe un platou aşezi un pat de spanac şi adaugi pieptul de pui.
Speli roşiile, le tai în sferturi şi le aşezi pe platou.
Din loc în loc, stropeşti cu puţin ulei şi cu oţet balsamic. Adaugi, dacă mai este necesar, sare şi piper.
Pui cu spanac
Pofta buna!
poate iti place si:
Cannelloni cu pui, spanac si ciuperci
cannelloni, carne de pui, scortisoara, fulgi de ardei rosu, ulei de masline, ciuperci, usturoi, branza ricotta, patrunjel, rosii, smantana, sare grunjoasa, piper, patrunjel si parmezan. Ingrediente: 1 cutie cannelloni 500 g carne pui 1 lingurita scortisoara 1 varf de cuțit fulgi de ardei rosu 1 lingura ulei de […]
Pofta buna!