Pui cu spanac

Printeaza

Pui cu spanac din: piept de pui, spanac, rosii, ulei de masline, sare, piepr, oregano si otet balsamic.

Ingrediente:Pui_cu_spanac

  • 2 piepti de pui, fara piele si os
  • 500 g spanac
  • 2-3 rosii
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • oregano
  • otet balsamic

 

Mod de preparare:

Pieptul de pui îl tai în două şi condimentezi cu sare şi piper fiecare felie, apoi cu oregano.

Ungi apoi feliile de carne cu puţin ulei de măsline şi le pui pe gră­tar, întorci pieptul de pui să se pătrundă pe ambele părţi.

Speli spanacul, îl usuci într-un prosopel şi îl căleşti în ulei de măsline, într-o tigaie.

Pe un platou aşezi un pat de spa­nac şi adaugi pieptul de pui.

Speli roşiile, le tai în sferturi şi le aşezi pe platou.

Din loc în loc, stropeşti cu puţin ulei şi cu oţet balsamic. Adaugi, dacă mai este necesar, sare şi piper.

Pui cu spanac

Pui_cu_spanac

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Reteta zilei: Burger de pui cu spanac

piept de pui, sos BBQ, spanac, varza rosie, chifla. Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru o masă […]

Cannelloni cu pui, spanac si ciuperci

Cannelloni cu pui, spanac si ciuperci

cannelloni, carne de pui, scortisoara, fulgi de ardei rosu, ulei de masline, ciuperci, usturoi, branza ricotta, patrunjel, rosii, smantana, sare grunjoasa, piper, patrunjel si parmezan. Ingrediente: 1 cutie cannelloni 500 g carne pui 1 lingurita scortisoara 1 varf de cuțit fulgi de ardei rosu 1 lingura ulei de […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.