Pui cu struguri din: pui, struguri, ceapa, ulei, rozmarin. Ingrediente: un pui mic 500 g struguri roşii 2 cepe mari 2 linguri ulei o lingură + 6 crenguţe rozmarin Mod de preparare: Strugurii se amestecă cu ceapa tocată, lingura cu rozmarin tocat şi o lingură de ulei. Cu restul de ulei se unge puiul, […]
Ficatei de pui cu struguri din: ficatei, unt, ceapa, struguri, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g ficăţei de pui 2 linguri unt 2 cepe 300 g struguri albi 3 linguri ulei rozmarin sare piper Mod de preparare: Intr-o lingură de unt topit amestecat cu 2 linguri de ulei se pune ceapa tocată la călit […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.