Pui cu sunca in sos

Printeaza

Pui cu sunca in sos din: unt, ciuperci, faina, lapte, smantana, parmezan, sare, piper, nucsoara, pui, sunca, aluat de patiserie. 10 portii

Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru o masă echilibrată.

Carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru a vă asigura aportul de proteine. Deși carnea de pui conține grăsimi, majoritatea grăsimilor din carnea de pui sunt grăsimi nesaturate sănătoase.

În plus, carnea de pui poate ajuta la menținerea sănătății oaselor și la creșterea masei musculare.

 

Ingrediente:

  • 1 lingura unt
  • 60gr ciuperci, feliate
  • 90gr unt
  • 30gr faina
  • 240-360ml lapte
  • 120ml smantana
  • 120gr parmezan, ras
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper
  • 1/4 lingurita nucsoara
  • 240gr pui gatit si maruntit
  • 240gr sunca mauntita
  • 300gr aluat de patiserie, sub forma de tarte, coapte

 

Mod de preparare:

Pui cu sunca in sos: Topiti 1 lingura unt intr-o tigaie, adaugati ciupercile si gatiti cateva minute, amestecati constant.

Scoateti din tigaie si topiti 30gr unt, adaugati faina si amestecati pana la omogenizare. Gatiti 1 minut.

Incorporati lapte putin cate putin, gatiti pana se subtiaza. Incorporati smantana si urmatoarele 5 ingrediente.

Gatiti cateva minute si adaugati puiul si sunca. Apoi incorporati restul de lapte.

Serviti in aluatul de tarte deja copt.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

Pui la cuptor cu ardei iute

Pui la cuptor cu ardei iute din: pui, telina, oua, sare, ardei iute, ceapa verde, crutoane, migdale, suc de lamaie, maioneza, supa de pui, ulei. Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea […]

 

Salata de pui cu struguri

Salata de pui cu struguri din: ghimbir, maioneza degresata, sare, carne de pui, struguri, telina, ceapa verde, nuci, frunze de salata. Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.