Pui ţărănesc

Printeaza

Pui ţărănesc

Ingrediente:

  • 2 pulpe şi 1 piept de pui
  • 2 ouă
  • 3 roşii mari
  • 2 ardei graşi
  • 3 cepe sau o mână de arpa­gic
  • 3-4 căţei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 2 linguri mălai
  • ulei
  • 1 cub de concentrat cu gust de pui

 

Mod de preparare:

Pui ţărănesc : Cureţi pulpele şi pieptul de piele, le tai în 8 bucăţi, apoi le pre­sari cu sare şi piper. Din ouă, mălai şi o lingură de apă faci un aluat prin care tăvăleşti bucăţile de pui, apoi le prăjeşti în ulei.

Tai legumele în bucăţi nu foarte mici şi le aşezi într-un vas termorezistent, astfel: un strat de ceapă, unul de ardei, roşii (decojite), bucă­ţile de pui, usturoiul şi din nou roşii, ardei şi ceapă.

Acoperi 3/4 din compoziţie cu apă în care ai dizolvat concentratul de pui şi ai adăugat 2-3 lin­guri din uleiul folosit la prăjit, apoi dai vasul la cuptor pentru 1 oră.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.