Pui cu telina si rosii cherry la cuptor

Printeaza

Pui cu telina si rosii cherry la cuptor din: ciuperci, supa de legume, rosii cherry, pulpe superioare de pui, morcovi, tulpini de telina, ceapa, patrunjel, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 200 g ciuperci
  • 100 ml supa de legume
  • 200 g rosii cherry
  • 6 pulpe superioare
  • 2 tulpini de telina
  • 4 morcovi
  • o ceapa alba
  • patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spălăm pulpele de pui şi condimentăm cu sare. Spălăm roşiile şi le tăiem jumătăţi.

Curăţăm ciupercile, le spălăm, apoi le opărim timp de câteva minute în apă fiartă, cu puţină sare. La fel şi tulpinile de ţelină.

Curăţăm ceapa şi o tocăm mărunt. O călim într-o lingură de ulei, timp de un minut.

Incingem cuptorul. Amestecăm legumele cu ceapa călită şi le punem în tavă. Adăugăm şi pulpele de pui.

Turnăm supa peste legume şi pui şi dăm tava la cuptor. Coacem timp de 40 de minute, până ce puiul şi legumele sunt coapte.

Servim cald, decorat cu frunze de pătrunjel.

 

Pui cu telina si rosii cherry la cuptor

Pui_cu_telina_si_rosii_cherry_la_cuptor

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.