Pui cu telina
PrinteazaO reteta de pui cu telina din: piept de pui, ulei, telina, pastarnac, ceapa, usturoi, vin alb, boia dulce, sare si piper.
- 400 g piept de pui
- 2 linguri ulei
- 200 g telina
- 100 g pastarnac
- 2 cepe
- 2 catei de usturoi
- 100 ml vin alb
- 1 lingurita boia dulce
- sare
- piper
Mod de preparare:
Impănaţi pieptul de pui cu feliuţe de usturoi, presăraţi-l cu condimente şi puneţi-l într-o tavă cu ulei amestecat cu 3 linguri apă, la cuptor, la foc potrivit. Curăţaţi ţelina şi păstârnacul, radeţi-le pe răzătoarea cu ochiuri mici, condimentaţi-le şi turnati peste ele 100ml apă şi vinul.
Turnaţi amestecul în tava cu carnea şi mai ţineţi la cuptor până când sosul se îngroaşă.
Pui cu telina
Pofta buna!