Pui thailandez cu curry
PrinteazaPui thailandez cu curry din: carne de pui, ardei, ceapa verde, morcovi, nuci caju, ananas, curry.
Ingrediente
- 2 portii de 120 de g de carne de pui
- 1 ardei verde
- 1 ardei rosu
- 1 fir de ceapa verde
- 100 g de morcovi
- 30 g de nuci caju
- 2 felii de ananas
- 1/2 plic curry
Mod de Preparare Pui thailandez cu curry:
Se taie pieptul de pui în juliene, la fel ca şi restul ingredientelor, apoi se adaugă şi curry.
Se prăjeşte carnea asezonată cu curry şi ulei de susan şi de floarea soarelui (câte jumătate din fiecare cantitate).
Se adaugă sare, piper şi un căţel de usturoi. Se ia de pe foc, se adaugă carnea.
Se face un amestec de mălai cu apă, la care se adaugă legumele peste carne şi se opreşte focul. Se amestecă şi se servesc.
Aranjarea pe farfurie: seminţe de susan, varză şi garnitură de orez alb asiatic.
Amestecul de mălai: la o jumătate de linguriţă de mălai se pune puţină apă.
Pofta buna!
Imi plac retetele asiatice. O sa fac si eu pui tailandez 🙂