Ceai de Mușețel cu Busuioc din: flori de musetel, frunze de busuioc, miere. Ceaiul de mușețel cu busuioc reprezintă o combinație inedită, care adună proprietățile calmante și terapeutice ale ambelor plante într-o singură ceașcă de confort. Ideal pentru momentele de relaxare la sfârșitul unei zile agitate, acest ceai este nu doar o plăcere pentru simțuri, […]
Pui la tigaie cu cartofi
PrinteazaPui la tigaie cu cartofi din: pulpe de pui, lamaie, cartofi, rozmarin, unt, usturoi, ulei.
Ingrediente:
- 4 pulpe de pui
- 1 lămâie
- 4 cartofi fierţi
- 1 crenguţă rozmarin
- 100 g unt
- 1 căpăţână usturoi
- 3 linguri ulei
Mod de preparare:
Carnea curăţată şi spălată se pune la rumenit în 50 g unt si 2 linguri de ulei.
pune usturoiul necurăţat, dar tăiată căpăţâna în două.
Se întorc pulpele şi, după ce încep să se rumenească, se adaugă cartofii tăiati felii pe lung, restul de unt si restul de ulei.
adaugă jumătate de lămâie tăiată felii, cealaltă jumătate se stoarce de suc si se pune si acesta.
presară sare, piper, se desfac ace de rozmarin si se pun tocate, se scutură tigaia şi se mai lasă 10 minute pe foc.
Pui la tigaie cu cartofi
Pofta buna!
Conservă de Scrumbie în Ulei din: scrumbie, ulei de masline, sare, frunze de dafin, boabe de piper, rozmarin, zeama de lamaie. În zilele aglomerate, când timpul nu îți permite să stai prea mult în bucătărie, conserva de scrumbie în ulei vine ca o salvare delicioasă și sănătoasă. Scrumbia, un pește gras, bogat în Omega-3, se […]