Pui la tigaie in sos curry
PrinteazaPui la tigaie in sos curry din: praz, ardei gras, file de pui, unt, mirodenii, orez cu bobul lung, supa, sare si piper.
Ingrediente:
- 500 g de praz
- câte un ardei gras roşu şi galben
- 500 g de file de pui
- 2 linguri de unt
- 2 linguriţe de mirodenii indiene Garam Maşala
- 300 g de orez cu bobul lung
- 750 ml de supă
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pui la tigaie in sos curry: Pregătiţi legumele. Tăiaţi prazul inele, iar ardeiul fâşii. Spălaţi pieptul de pui, uscaţi-l pe un şervet de bucătărie şi tăiaţi-l cubuleţe.
Incingeţi untul şi căliţi acolo mirodeniile 1-2 minute. Puneţi şi pieptul de pui şi prăjiţi-l. Adăugaţi legumele şi căliţi totul cca. 5 minute, amestecând continuu.
Adăugaţi orezul, turnaţi supa, acoperiţi cu un capac şi fierbeţi totul la foc mic cca. 10 minute.
Condimentaţi puiul la tigaie cu sare, piper şi amestec de mirodenii, apoi ornaţi după cum doriţi.
Pofta buna!