Pui la tigaie in sos curry

Printeaza

Pui la tigaie in sos curry din: praz, ardei gras, file de pui, unt, mirodenii, orez cu bobul lung, supa, sare si piper.

Ingrediente:

  • 500 g de praz
  • câte un ardei gras roşu şi galben
  • 500 g de file de pui
  • 2 linguri de unt
  • 2 linguriţe de mirodenii indi­ene Garam Maşala
  • 300 g de orez cu bobul lung
  • 750 ml de supă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pui la tigaie in sos curry: Pregătiţi legu­mele. Tăiaţi prazul inele, iar ardeiul fâşii. Spălaţi pieptul de pui, uscaţi-l pe un şervet de bucătărie şi tăiaţi-l cu­buleţe.

Incingeţi untul şi căliţi acolo mirodeniile 1-2 minute. Puneţi şi pieptul de pui şi prăjiţi-l. Adăugaţi le­gumele şi căliţi totul cca. 5 minute, amestecând con­tinuu.

Adăugaţi orezul, tur­naţi supa, acoperiţi cu un capac şi fierbeţi totul la foc mic cca. 10 minute.

Con­dimentaţi puiul la tigaie cu sare, piper şi amestec de mirodenii, apoi ornaţi după cum doriţi.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.