Pui umplut cu ciuperci si ficatei
PrinteazaPui umplut cu ciuperci si ficatei din: pui, ciuperci, ficatei de pui, vin, oua, ceapa, usturoi, marar, patrunjel, unt, sare, piper, boia.
- 1 pui maricel
- 1 cutie cu ciuperci
- 300 g ficatei de pui
- 2 cepe
- 2 oua
- 150 ml vin alb
- 3-4 catei de usturoi
- verdeata (marar si patrunjel)
- unt
- sare
- piper
- boia
Mod de preparare:
Fierbe 20 de minute puiul întreg în apă cu sare şi o frunză de dafin. între timp, căleşte într-o lingură cu unt ciupercile scurse, ceapa şi usturoiul tocate mărunt.
După ce s-au înmuiat, adaugă ficăţeii curăţaţi. Când sunt aproape gata, toarnă vinul, pune verdeaţa tocată şi lasă până ce se leaga sosul.
Da deoparte, adauga ouale, sareaza si pipereaza dupa gust. Umple puiul fierbinte cu amestecul de ficatei, unge-l cu putin unt, da-l cu un praf de sare si boia si leaga-i picioarele.
Da puiul la cuptorul fierbinte pentru o jumatate de ora sau pana ce pielea capata o culoare fierbinte.
Pui umplut cu ciuperci si ficatei
Incoming search terms:
- pui umplut cu ciuperci si ficatei