Pui umplut cu ciuperci, unt si pătrunjel
PrinteazaPui umplut cu ciuperci, unt si pătrunjel din: pui, unt, verdeata, ciuperci, sare, piper, rozmarin, morcovi si ulei.
- 1 pui
- 1 pachet de unt
- 2 legaturi de verdeata
- 250 g ciuperci
- sare
- piper
- rozmarin
- 3 morcovi
- ulei
Mod de preparare:
Tai verdeaţa mărunt şi o amesteci cu untul până la omogenizare.
Speli puiul, desprinzi pieliţa de pe piept şi, în spaţiul dintre pieliţă şi carne, pui amestecul de unt şi verdeaţă şi întinzi pe toată suprafaţa pieptului.
Cureţi ciupercile şi morcovii, tai morcovii rondele, apoi umpli puiul cu câteva ciuperci.
Aşezi puiul în tavă împreună cu ciupercile rămase şi rondele de morcovi, presari sare, piper şi rozmarin, torni puţin ulei şi puţină apă şi dai tava la cuptor pentru 45 de minute.
Va ieşi un pui foarte aromat şi fraged.
Pui umplut cu ciuperci, unt si pătrunjel
Pofta buna!