Pui umplut cu ciuperci, unt si pătrunjel

Printeaza

Pui umplut cu ciuperci, unt si pătrunjel din: pui, unt, verdeata, ciuperci, sare, piper, rozmarin, morcovi si ulei.

Ingrediente:Pui_umplut_cu_ciuperci_unt_si_patrunjel

  • 1 pui
  • 1 pachet de unt
  • 2 legaturi de verdeata
  • 250 g ciuperci
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • 3 morcovi
  • ulei

 

Mod de preparare:

Tai verdeaţa mărunt şi o ames­teci cu untul până la omogeni­zare.

Speli puiul, desprinzi pieliţa de pe piept şi, în spaţiul dintre pieliţă şi carne, pui amestecul de unt şi verdeaţă şi întinzi pe toată suprafaţa pieptului.

Cureţi ciu­percile şi morcovii, tai morcovii rondele, apoi umpli puiul cu câ­teva ciuperci.

Aşezi puiul în tavă împreună cu ciupercile rămase şi rondele de morcovi, presari sare, piper şi rozmarin, torni puţin ulei şi puţină apă şi dai tava la cuptor pentru 45 de minute.

Va ieşi un pui foarte aromat şi fra­ged.

Pui umplut cu ciuperci, unt si pătrunjel

Pui_umplut_cu_ciuperci_unt_si_patrunjel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.