Pui umplut cu ciuperci

Printeaza

O reteta de pui umplut cu ciuperci din: pui, ciuperci, unt, vin alb, marar, patrunjel, smantana, sare si piper.

Ingrediente:

  • 1 pui
  • 300 g ciuperci
  • 100 g unt
  • 200 ml vin alb
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • 250 g smântână
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Puiul se curăţă în interior bine, printr-o tăietură mică în partea de jos a pieptului. Ciupercile tăiate mărunt se călesc în unt, se adaugă sare, piper şi verdeaţă tocată fin.

Se umple puiul prin deschizătură, cu sosul de ciuperci şi verdeaţă, se coase cu aţă de bucătărie sau scobitori, închizând bine puiul. Se unge cu unt, se aşează în tavă, cu un pahar de vin şi o ceşcuţă de apă. Se stropeşte din când în când cu sosul din tavă. Se serveşte cu smântână.

Pui umplut cu ciuperci

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • pui umplut cu ciuperci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.